2007. október 18. Csütörtök:

Kész a Crimson Spell 11. fejezete, mehettek olvasgatni. =) Jövő héten letudjuk az utolsó megjelent fejezetet is, utána pedig a Warui Yume oneshot-tal folytatjuk tovább.

 

2007. október 14. Vasárnap:

A mai frissről majdnem elfelejtkeztem, de aztán rögtön beugrott, amit megláttam a Youtube oldalát. ^^' Tehát a szokásos videós újdonságok közül az első a "The day I have become a butterfly" mangából van, de ennek már más a története; nem ugyanaz, mint a múlt heti videóban. A másik két amv "Viewfinder"-es, az elsőben a szokásos Asami+Aki páros szerepel, a másodikban pedig a ritkább Feilong+Asami párosítás.

 

2007. október 12. Péntek:

Szerdán végre letudtam azt a borzalmas vizsgát, ami hetek óta gyötört, így csütörtökön elkészülhetett a Crimson Spell tizedik fejezete, ezért ma itt is van a friss. =)

 

2007. október 7. Vasárnap:

Ahogy azt a múlt héten ígértem, ma újra egy "Viewfinder"-es, egy "Junjou Romatica"-s, és egy "The day I have become a butterfly"-os videót linkeltem be nektek. Jó szórakozást hozzájuk!

 

2007. október 5. Péntek:

Bár egy kicsit későn, de kész a Crimson Spell kilencedik kötete is. Sajnálom, hogy csak most jutottam a végére, főleg, hogy Hesz már múlt hét előtt átküldte nekem, de mostanság megint vizsgázom, és nem nagyon van időm mangázni. Jövő szerdán szurkoljatok nekem, mert nagyon nehéz napom lesz.

 

2007. szeptember 30. Vasárnap:

Új videókat találtam a Youtube-on, történetesen két Viewfinder-es, két Junjou Romatica-s, és két "pillangós" amv-t, úgyhogy most megfelezem őket, és mindenből kaptok egyet. Bár ha szigorúak akarunk lenni, a pillangós videók nem ugyanabból a mangából vannak, mert az egyik a 'Little butterfly' nagyon édes mangából készült, a másik pedig a 'The Day I Become A Butterfly'-ból. Ma az előbbit raktam fel; olyan meseszép zenéje van... ^^

 

2007. szeptember 23. Szerda:

A mai frissel elkezdődik a Crimson Spell második csodaszép kötete. Jó szórakozást hozzá! A Oneshot menüpontba újabb manga ismertetője került fel, a "Warui Yume" Tateno Makoto-tól. Ő a "Like the Barren Wasteland" manga rajzolója, amit már olvashattatok az oldalon.

 

2007. szeptember 23. Vasárnap:

A Youtube újra videót eltüntető hadműveletbe kezdett, így néhány Viewfinder-es amv linkje nem működik, viszont ezek megvannak nekem a gépen, úgyhogy előbb-utóbb mindenképpen visszakerülnek. Új videónk is van az utolsó csoportban, egy Love Mode-os, amelyik a manga egyik legszomorúbb történetét dolgozza fel. A benne szereplő Tomoki a legédesebben megrajzolt uke, akit csak a Love Mode-ban láttam. ^^ A másik videó különleges, a készítő a kedvenc mangáiban (pl. Uso to kiss, Viewfinder, No Money, Crimson Spell, Haru...) szereplő párosoknak megkereste a valóvilági megfelelőjét; némelyik elképesztően jó választás lett. Ha meg akarod nézni, katt ide.

 

2007. szeptember 20. Csütörtök:

Végre valahára elkészültem az Othello második felével is, egy kissé már elszoktam az ilyen hosszú fejezetektől (több, mint 40 oldal a drága). Jövő héttől viszont újra folytatódni fog a Crimson Spell a második kötetétől. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy a 12. fejezetig van angol fordítás, tehát itt is eddig lesz lefordítva, legalábbis egyelőre.

 

2007. szeptember 12. Kedd:

Nagyon szurkoljatok, mert ma lesz a tárgyfelvételem, ami mindig az "aki kapja, marja" elv alapján működik, úgyhogy iszonyatosan ideges vagyok. De ha már egész nap a gép előtt kell kínlódnom, inkább frissítek, hogy legalább nektek szebb legyen a napotok. Tehát a sok mellébeszélés után itt az Othello első része, amit a sorozatoknál találhattok.

 

2007. szeptember 5. Szerda:

Egész nap próbáltam feltölteni, de hála a tárhelyszolgáltatónak, ez nem ment egészen mostanáig, úgyhogy ma kivételesen késő esti friss van, ráadásul kettő is. Az első a "Crimson Spell" extrája, a csápos sztori, a második pedig egy oneshot, a "Tonight the night". Mindkettő elég rövid, de együtt kitesznek egy frissre valót. Jövő héten egy új kétrészes sorozat kezdődik, az Othello, utána viszont folytatjuk tovább a Crimson Spell második kötetével. A szeptember új kredit lapot is hozott magával, remélem tetszik. =)

 

2007. szeptember 2. Vasárnap:

Jönnek az újabb videók, nem meglepően megint három. Először is egy gyönyörű "Kizuna" amv, amiben Masa és Kai szerepelnek. Kai olyan édesen alszik, ahogy hozzábújik Masa-hoz, hogy azt mindenkinek látnia kell. A második egy "Yami no Matsuei" doujinshi-kból összeválogatott videó, amelyik Muraki/Tsuzuki párosítást örökít meg. A harmadik pedig az utolsó csoportban van, a manga címe "Alcohol, Shirt and Kiss". Ezenfelül megírtam egy új sorozat, az Othello ismertetőjét; nemsokára ez fog jönni.

 

2007. augusztus 30. Csütörtök:

Tegnap végre az utolsó vizsgám is letudtam, úgyhogy ma végre frissülhet az oldal. A mostani a Crimson Spell első kötetének utolsó, hetedik fejezete; jövő héten lesz az extra. De most lenne egy nagy kérésem hozzátok. Annak a segítségét szeretném kérni, akinek megvan a Crimson Spell első kötetének most megjelent angol kiadása. Van két mondat a hetedik fejezetben, aminek fontos lenne tudnom a hivatalos angol verziós fordítását. Nagyon hálás lennék érte, ha valaki tudna segíteni nekem. *reménykedő tekintet*

Szombat: A problémám megoldódott, köszönöm a segítséget! ^^

 

2007. augusztus 26. Vasárnap:

Ma híres mangákból lesz az amv-s friss. Kezdetnek egy kis Haru, ahol apró különlegességként a készítő bordó árnyalattal látta el a manga képeit. A másik kettő a mostanság meganimésített "Close the last door" mangából készült, az első és utolsó csoportokban találhatók. Hogy őszinte legyek, nem vagyok oda a mangakáért, Yamada Yugi-ért; azt hiszem, képtelen vagyok megszokni a rajzait. De remélem, ti szeretitek, mert az amv-k viszont egész jól sikerültek.

 

2007. augusztus 22. Szerda:

Feltöltöttem a Crimson Spell hatodik fejezetét, valamint megírtam egy új oneshot ismertetőjét. Ezt majd a sorozat első kötetének extrájával együtt kapjátok, mert mindkettő elég rövid, de együtt már kitesznek egy fejezetnyi mangát.

 

2007. augusztus 18. Szombat:

A múlt héten kimaradt az amv-s friss, de most bepótoljuk. Három új videót találhattok a vegyesek között, az első a "The Tyrant Who Fall In Love", a második a "Yononaka wa Bokura ni Amai", a harmadik a "Love Mode" mangából készült. Ez utóbbi nagyon édes lett, Takamiya és Izumi szerepelnek benne. A videó azokat a részeket mutatja, ahol Izumi épp nem ellenkezik annyit. A legvégén a plusz jelenetet ki ne hagyjátok. =)

 

2007. augusztus 13. Kedd:

Kész a sorozat ötödik fejezete, ahol többet tudhattok meg Hallwil gyerekkoráról, és hogy miért is nem akart Serasudel-be menni. Jó olvasgatást!

 

2007. augusztus 7. Kedd:

A Crimson Spell következő fejezete is elérhető az oldalon. A projektek közé felkerült egy új oneshot, Tateno Makoto-tól a Warui Yume. Imádom ezt mangakát, a történeteit és a szép rajzait egyaránt, úgyhogy tőle még sokat szeretnék fordítani.

 

2007. augusztus 4. Szombat:

Jön három újabb amv: az első Ayano Yamane képeiből készült, a második az Okane ga nai (No money) mangának az artbookjából. Ebből nemsokára töltök is fel a fórumba, mert gyönyörű képei vannak. A harmadik pedig az utolsó csoportban van, a Fake fur című mangából készült.

 

2007. augusztus 1. Szerda:

A Crimson Spell harmadik fejezetét is megtalálhatjátok az oldalon, amelyben megjelenik a legújabb főszereplő, az édes Ruruka. =)

 

2007. július 28. Szombat:

Három újabb videót linkeltem be nektek: az első egy Kizuna dráma cd és manga vegyítés. Az a rész szerepel benne, amikor Ranmaru kórházban van, és a végén pedig egy pár kép a manga más fejezeteiből. A második egy Viewfinder-es videó, a harmadik pedig az utolsó csoportban egy Touko Kawai manga, a Loveholic. Ugyanez a mangaka rajzolta a például a Cut címűt is, amit már biztosan mindenki olvasott magyarul. Minden mangája szomorú, és telis-tele van drámával, de pont ezért szeretem őt annyira. Amikor megnéztem a mostani Loveholic videót, hirtelen elfogott a sírhatnék, pedig én aztán nem vagyok sírós. A videónál lévő hozzászólások alapján rájöttem, hogy nem velem van a baj, másoknak is hasonló tünetei voltak.

 

2007. július 24. Kedd:

Ma jön meg az angol Harry Potter könyvem, és már nagyon be vagyok sózva, úgyhogy az ablak előtt rohangálás helyett inkább frissítek, hogy nektek is szebb napotok legyen. Így a Crimson Spell második fejezete is letölthető a sorozatoknál. =)

 

2007. július 20. Péntek:

A nem működő videókat töröltem; egyedül egyet, a Love mode-os amv-t sikerült megmenteni, hála Hesznek. A mai első videó a Color rajzolójának egy másik mangájából, az Art of Loving-ból készült. A másik két videó Viewfinder-es, és az elkövetkező néhány hétben még jópár ebből a mangából készültet kaptok, mert  ezek teljesen ellepték Youtube-ot (ami persze egyáltalán nem baj, pótolni kell azt a sok elveszett amv-t =).

 

2007. július 17. Kedd:

Ma jelenik meg a Crimson Spell első kötetének hivatalos angol kiadása, aminek alkalmából itt is megkezdődik a sorozat. A manga nem befejezett, egyelőre 11. fejezet készült el belőle angolul. Volt egy kis problémám a nevekkel; a varázsló nevét folyton váltogatják az angol mangában, így kiválasztottam egyet, és végig így fogom írni: a rendes neve Hallwil lesz, a beceneve Hall. A másik beceneve, amit használnak, a Havi elég nevetségesen hangzik, és nem épp a legmegfelelőbb a komoly helyzetekben. A hivatalos kiadás miatt pedig a herceg nevével lett gond; eddig mindenütt Val-nak írták, de ebben Bald-nak, ami nem elég, hogy rosszul hangzik, de ha rákerestek a jelentésére, rájöttök, hogy röhej a köbön. Úgyhogy a hercegünk marad Val... Meg szeretném még köszönni Arita segítségét a fordításnál, hála neki pontosabb fordítás születhetett.  =)

 

2007. július 15. Vasárnap:

A Youtube-os videókészítőket nagyon elkapta a Viewfinder-es láz, és így újabb három amv-t linkelhettem be nektek. Viszont tegnap észrevettem, hogy sok szépséges videó eltűnt a Youtube-ról (ezeket vörös színnel jelöltem), és szeretném a segítségeteket kérni ebben ügyben. Aki mentett le olyan, az oldalon is szereplő videót a gépére, amit MongMoLi készített (minden videó végébe beleírta a nevét), vagy tudja, hogy hol vannak még a videói, az írjon az e-mail címemre, vagy a fórumba. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. A linkek közé felkerült a legújabb mangafordító oldal, Cat's Pub, amit a régi Blue Boy mangafordító oldal szerkesztője hozott létre.

 

2007. július 11. Szerda:

A "Late night rain" mangát feltöltöttem az oldalra, az oneshot részlegben megtaláljátok. A fórum az elmúlt két napban zárva volt, mert végre rászántam magam a kibővítésére, amit tegnap estére sikeresen be is fejeztem, úgyhogy ma újra megnyílt. Olvassátok majd el az útmutatót az új részleg használatához. Valamint drága mangatörölgetőm, Hesz panaszkodott, hogy csak kevesen fogják meglincselni, amiért a betűk helyett a photoshop-nak áldozta az idejét, úgyhogy elmondom azt, amit már egyszer régen megtettem: ha valami szépet szeretnétek olvasni és még nem jártatok az Omoi-n, akkor sipirc olvasni a "Minden, ami jár nekem"-et, mert ez mindenki számára kötelező olvasmánynak minősül. =)

 

2007. július 9. Hétfő:

A Crimson Spell gyönyörű hercegével szeretném megköszönni nektek, hogy ilyen sokan vagytok. =) Az oldalra felkerült a manga ismertetője, valamint egy belőle készült amv, és ha minden igaz, jövő héten már maga a manga is elindul itt az oldalon.

 

 

2007. július 7. Szombat:

Két új videó került fel az oldalra, az egyik a vegyesek közzé (ennek gyönyörű zenéje van), a másik pedig a 'Wild Rock'-os amv-k közzé. Ez utóbbi egy különlegesen szép videó, ami a manga második történetét, a szülők sztoriját dolgozza fel.

 

2007. július 4. Szerda:

Nem hiszitek el, hogy mennyire vártam már ezt a napot... A 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono' utolsó két extrája is kész, és ezzel befejeződött a sorozat. De ezekhez egy figyelmeztetés is társul, a két új rész elég merész lett a sorozathoz képest, úgyhogy olvasáskor nagymama, szülő vagy kisöcsi ne legyen a közelben. A következő oneshot ismertetőjét is elkészítettem, és egy újabb mangát vettem fel a jövőbeli tervek közé, ez a Calorie.

 

2007. június 29. Péntek:

Vége a vizsgaidőszakomnak, és így végre elkészülhetett a sorozat hivatalos extrájának a fordítása, mehettek olvasgatni. Köszönet Noriko-nak, hogy felhívta rá a figyelmem, hogy a fejezetek nem jól lettek számozva, úgyhogy ezt korrigáltam. Jövő héten azok az extrák jönnek, amiket máshol találtam hozzá. Már ezer éve tervezem, hogy az angol fordítócsapatok linkjeit, akiktől fordítok, kiteszem az oldal linkgyűjteményébe. Most, hogy végre rám szakadt a nyári szünet, ez is elkészült. És még valami: sajnálom, hogy az oldal néha olyan lassú, mint a reumás csiga... Kérlek, legyetek türelemmel; a tárhelyszolgáltató előbb-utóbb összekapja magát, és újra villámgyors lesz. Legalábbis remélem... HOPPÁ... Azt elfelejtettem mondani, hogy a Varázsskatulya elköltözött, a linkjét átírtam a mostani címére.

 

2007. június 26. Kedd:

Az előző frissítést kicsit eldátumoztam, a nagy tanulásban kezdem elfelejteni, hogy melyik nap a szombat és melyik a vasárnap... =) A mostani friss is amv-s; ma az a bizonyos különleges videó került fel az oldalra. A Love Mode mangát biztos mindenki ismeri (ha mégsem, akkor irány a Club Shion és keressétek Arita fordításai között), de vegyük a manga képeit (10. kötet, 2. fejezet) és rakjuk hozzá a dráma cd hangját és puff... máris megvan a mai videónk. A történet úgy kezdődik, hogy Naoya megevett egy doboz Kiichi-től kapott csokoládét, amiben - mint utólag kiderült - afrodiziákum (=szerelmi vágykeltő) volt... Mindenképpen nézzétek meg a videót, ha szeretnétek hallani Naoya édes nyögdécselését, és látni, hogy Aoe-san hogyan próbál segíteni neki. =) Egyébként van ugyanilyen Viewfinder-esben is, de az sajnos bekerült a készítő magánvideói közzé, úgyhogy nem tudom megmutatni nektek.

 

2007. június 23. Szombat:

Amv-s friss: az első az Under Grand Hotel című mangából van, ami egy fantasztikus történetű és rajzolású manga, bár a történetből mindössze annyi jön át a videóból, hogy a két főszereplő jól elvan egymással. =) Az első fejezete magyarul is megvan, a Blue Boy oldalon megtalálhatjátok. Azt hiszem, hogy ez az első és talán egyetlen igazán hard yaoi manga, amiért odavagyok. A másik videó egy kazal összeválogatott Haru-s képet tartalmaz. Jövő héten különleges videók jönnek =)

 

2007. június 20. Szerda:

Az utolsó, harmadik rész is elkészült a 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono'-ból, ez után már az extrák jönnek: Seiwa családjával való első találkozás és azok a "bizonyos" kimaradt részek...  =) Valamint az elmúlt két-három hétben robotok egész hada lepte el a fórumot és pornós linkekkel szórtak tele mindent. Most kipróbáltam egy trükköt ellenük, remélem beválik. Ha emiatt valami gond lenne a regisztrációnál, szóljatok.

 

2007. június 16. Szombat:

Belinkeltem két új amv-t, az egyik a Zetsuai és Bronze mangákból készült, amihez Koji egyik dalát használták fel. Új csoportba raktam, ott van majdnem a lap alján. A másik egy vegyes amv, vannak benne Zetsuai, Kizuna, Haru, Viewfinder, No money... képek. A készítő tényleg nagyon odafigyelt, hogy a manga és a zene (The Ark: The most radical thing) tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Szerintem fantasztikus videó lett; minél többször látom, annál jobban tetszik. =)

 

2007. június 13. Szerda:

Az egyik kedvenc részem a 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono'-ból a mostani '2b', amihez most egy link is társul. A mangában szó van a Love Hotel-ekről /én szerelemhotelnek fordítottam, de talán nem is kellett volna lefordítani, így is nyilvánvaló a jelentése/, amikről olvastam egy nagyon jó cikket érdekes képekkel, akit érdekel itt megnézheti. Eredetileg az origo-n jelent meg, de azt egyszerűen nem találtam, pedig bejártam a fél netet... Na mindegy, ez is jó lesz. A képgalériát mindenképpen nézzétek meg, mert elképesztő :P

 

2007. június 8. Péntek:

Jönnek a Kizuna amv-k, pontosabban két boldog-szomorú szépség. Azok a részek szerepelnek bennük, amik az animében is benne voltak, tehát Ranmaru balesete és utána jó néhány kórházi jelenet. Elég sok angol szöveg van benne, de aki látta az OVA-t, az könnyedén megértheti.

 

2007. június 5. Kedd:

A sorozat '2a' részét feltöltöttem, lehet menni olvasgatni. Új kreditlapot is készítettem, remélem frissítően hat majd rátok a nyári kánikulában. A jobb oldali kis piros kockát a tárhelyszolgáltatónak köszönhetjük, remélem hamarosan eltűntetik, mert az egy dolog (vagy inkább három), hogy csúnya és hihetetlenül idegesítő, és ráadásképpen még követi is a görgő mozgását, de az oldal is olyan nehezen tölt be miatta.

 

2007. június 2. Szombat:

A videóknál újabb rendszerezést tartottam, mert már megint túl nagy volt a rumli. Így újabb csoportok születtek, mint például a Black knight, Crimson spell, Kizuna, No money, amik mostantól abc rendben lesznek, hogy könnyebben megtaláljátok, amit éppen kerestek. Három új videó is van, egy Viewfinder, egy Wild rock és egy az utolsó csoportban. A Wild rock-ost külön kiemelném, mert fantasztikusan sikerült; eddig ez a legjobb amv ebből a mangából. Remélem ti is egyetértetek. Jövő héten Kizuna videók várhatók, ezért is előlegeztem meg ennek a mangának is egy csoportot, habár eddig csak egy videó készült belőle. És még valami: az egyik videót törölte a youtube, úgyhogy én is kivettem az amv részlegből (Komatta - I'll Fly With You).

 

2007. május 31. Csütörtök:

A 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono' második része is letölthető (pontosabban az 1b). Sajnálom, hogy szét kellett szednem a fejezeteket, de nagyon hosszúak voltak. Ahogy szétnéztem a mangafordító oldalakon, feltűnt, hogy még senki sem rakta be a tervek közé a Crimson Spell-t (ha mégis tévednék, szóljatok). Mivel ez az egyik kedvenc mangám, így rögtön fel is vettem a projektek közé. Ha minden igaz, ez lesz a következő sorozat, ami az oldalon lesz. Bár ezzel megint megszegtem egy alapelvem, miszerint nem nézek/olvasok/fordítok olyat, ami nincs befejezve. Egy kicsit félek is tőle, mert nagyon sokan szeretik, és igazán nem szeretnék csalódást okozni a fordítással, de ígérem mindent megteszek majd, hogy elégedettek legyetek vele =)

 

2007. május 26. Szombat:

Hétvégi amv-s friss három új videóval: van egy 'Viewfinder'-es és kettő az utolsó csoportban. Ezek közül az első a 'Level C' mangából készült; aki szerette az ova-t, az mindenképpen nézze meg. Érdekes látni, hogy mennyire hasonlít a kettő. A harmadik amv az 'Until the full moon' mangából van, amit Matoh Sanami - a Fake megalkotója - készített. Furcsa története van; szerintetek mivé változik teliholdkor az a fiú, aki félig vámpír, félig pedig vérfarkas? ... Lánnyá... És ilyenkor vajon mit csinál egy szülő? ... Összeházasítja a fiát annak legjobb barátjával =) Ezért láthattok a videóban egyszer fiú+lány párost, máskor pedig a "rendes" fiú+fiú felállást.

 

2007. május 23. Szerda:

Letölthetitek a 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono' első részét, mostantól egy jó darabig ez fog menni.  A mangát önkényesen 8 részre bontottam, az alaptörténet 5 rész és ehhez jön még 3 rész extra. Aranyos manga, nincs benne sötét múlt vagy tragikus szereplők, az egész egy nagy romantikus vígjáték. Nagyon sokat gürcöltünk vele, remélem tetszeni fog nektek.

 

2007. május 18. Csütörtök:

Napocskás, madárcsicsergős reggel alkalmából - és hogy végre kialudhattam magam - jön a friss. Az egyik kedvenc mangám, Ayano Yamane 'Crimson Spell'-jéből készült az első új videó. Gyönyörű a manga rajzolása és a története, a zene pedig olyan szomorúvá teszi az egész amv-t. A második egy újabb 'Black Knight' videó (Zeke & Chris II), aminek most egy egyszerű zongorajáték a zenéje. Szerintem ez nem volt a legjobb választás, mert kicsit egyhangúvá és lassúvá tette az amv-t, de ettől függetlenül aranyos lett. Az utolsó pedig egy 'Okane ga nai' (No money) videó, ami fantasztikus... lenne, ha nem lenne rajta az a talán spanyol nyelvű felirat. Próbáljátok meg figyelmen kívül hagyni a feliratot, ha nézitek.

 

2007. május 14. Hétfő:

Hajnali friss (csak az akart lenni, de elaludtam ^^) eredményeképpen letölthetitek a 'Tsugunai no Yukue' mangát, ott van a Oneshot menüpontnál. Jövő héttől újra egy szép hosszú sorozat kezdődik, a címe 'Koi wa Ina Mono Myouna Mono', a mangaka Taishi Zaou. A neve onnan lehet ismerős, hogy Eiki Eiki-vel közösen készítették a 'Color' mangát, ami már korábban le lett fordítva magyarra (Mangazin). Az ismertetőjét már kitettem a sorozatok közé. A fórum menüponthoz írtam néhány apróságot az elkövetkezendő másfél hónapomra vonatkozóan; akit érdekel, ott megnézheti.

 

2007. május 10. Csütörtök:

Jön a szokásos amv-s friss három új videóval. A vegyeseknél az első egy olyan mangából van, ami az ezeregyéjszaka meséinek történetét dolgozza fel. Az amv készítője csodálatos zenét talált hozzá, az a tipikus arabos dallam fantasztikusan illik hozzá. A mellette lévő a már korábban beígért Kizuna mangából van, a két főszereplő párról szóló vicces és nyálcsurgatós videó :P  A harmadik amv-t az utolsó csoportban találhatjátok, ez is a Kizuna mangából készült, de nem a főszereplők szerepelnek benne.

 

2007. május 8. Kedd:

A 'Wild Fangs' extrája is felkerült, ezzel be is fejeződött ez az aranyos sorozat. A következő egy oneshot lesz Masara Minase-től, a 'Tsugunai no Yukue'. Az ismertetőjét megtaláljátok a 'Oneshot' menüpontnál. A hét végén megint jönnek újabb amv-k, és annyit előre elárulok, hogy lesz Kizuna mangából készült videó is ^^. Valamint tartozom egy vallomással: most vettem észre, hogy némelyik manga scan-jének minőségét a fordítás közben véletlenül lerontottam. Ilyen például a Futeki ni Romance első fejezetének a 6. vagy 10. képe. Nem tudom, mennyi ilyen van még, és egyelőre kijavítani sem tudom őket, de majd a közeljövőben megpróbálok rá időt szakítani.

 

2007. május 4. Péntek:

A Boys next door-os csoport újabb amv-vel gazdagodott, a másik három új a vegyeseknél van. Közülük az első egy félbehagyott Clamp mangából, a 'Legal Drug'-ból való; a második egy borzasztóan hosszú (28 kötet) 'Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike' mangából készült aranyos videó. A harmadik amv a kedvencem, a 'Black Knight' manga videója, de valamiért sokkal halkabb, mint a többi videó, úgyhogy nagyobb hangerővel hallgassátok. Nagyon szép zenéje van, és a képek is a különlegesen szép pillanatokat örökítik meg.

 

2007. május 2. Szerda:

Csodaszép, ámde vacogós négynapos hétvége után egy csodaszép, melengető manga utolsó (hatodik) fejezete is megtalálható az oldalon. De ezzel még nem fejeződött be a manga, az extrája még hátra van. Változás történt a jövőbeli terveknél, a 'Yasashii kankei'-t elnapoltam, helyette két nála rövidebb manga került fel: a 'Kinjirareta Taion' és a 'Bitter Sweet Cafe'. A héten még várható egy amv-s friss négy új videóval.

 

2007. április 27. Péntek:

Belinkeltem azt a négy videót a Youtube-ról, amit ígértem. Az egyik Youka Nitta rajzaiból készült, főként a Haru wo Daiteita-ból. A Haru-nak nyitottam egy új csoportot a Fake alatt, itt találjátok az új amv-t is. A másik egy koreai mangából készült, a címe Han & Moto, nekem nagyon tetszett, remélem nektek is fog; ott van az első csoport alján dőlt betűvel szedve. A mellette lévő Hoshino Lily mangájából van, egész aranyosra sikerült. Az utolsónak (Kuroe & Azuma) hihetetlenül tetszik a zenéje, nagyon szomorú hangulatot kölcsönöz a videónak (legalább 10x meghallgattam... :) Jók legyetek a négynapos hétvégén!

 

2007. április 24. Kedd:

A 'Wild Fangs' következő része is letölthető a sorozatoknál. Ez szám szerint az ötödik, remélem még nem unjátok, hogy már több mint egy hónapja ez megy. Annál is inkább, mert még két része van ezen kívül, bár az utolsó már extra. Amv most nincs, majd valamikor a hét második felében várható négy új.

 

2007. április 22. Vasárnap:

 

Ezzel a Gravitation képpel szeretném megköszönni Nektek, hogy mára már 50.000-szer kattintottatok az oldalamra. Nagyon boldoggá tettetek vele.

 
NAGYON

 

        KÖSZÖNÖM

 

                NEKTEK!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2007. április 16. Hétfő:

Jön a 'Wild Fangs' negyedik része, szokásos módon a sorozatok között megtaláljátok. Ígértem, hogy rendbe rakom az Amv részleget, nos, ez most megtörtént. Az első csoport videók vegyesek, utánuk jönnek azok, amelyek egy mangához tartoznak, ilyen például a Viewfinder, Boys next door, Fake... A pakolgatáson kívül raktam fel négy új amv-t, ezeket dőlt betűvel szedtem. A vegyeseknél megtaláltok egy Haru-t, egy No Money-t, valamint a Sway my way-t. Ez a legutolsó nem a manga neve, hanem a zeneszámé. Már nem emlékszem, melyik filmben hallottam, de nagyon tetszik. A negyedik amv legalul van az utolsó csoportban.

 

2007. április 10. Kedd:

Máris itt a friss, a 'Wild Fangs' harmadik része és egy rakás - pontosabban hat - amv. Van egy csodaszép Haru-s, ami egy kellemes (azt hiszem) spanyol nyelvű zenét kapott; két Viewfinder-es, két Boys next door-os és egy Innocent bird mangából készült (ezt fordítja most a Yaoi Orden). Az a Boys next door-os amv, aminek piros képe van, eléggé véresre és gyomorforgatósra sikerült, ezért azt javaslom, ezt nézzétek meg utoljára. Ahogy így elnézem az amv részleget, kezd nagyon rumlis lenni, ha lesz időm, ígérem rendbe rakom :)

 

2007. április 5. Csütörtök:

A második fejezet is felkerült az oldalra a 'Wild Fangs' mangából, hogy legyen mit olvasgatni a tavaszi szünetben. Amv-knél is megjelent három újabb, két Viewfinder (az első egy Asami + Fei Long párosítás) és egy Wild Rock videó.

 

2007. március 28. Szerda:

A 'Wild Fangs' első részét feltöltöttem az oldalra és három új amv-t is belinkeltem. Az egyik a Viewfinder mangából készült, szerintem nagyon jól illik hozzá a zenéje. A linkekhez egy újabb oldal került fel, a Boukendan. Néhány oldal neve mellé kiírtam, hogy milyen yaoi mangát találhattok rajta, mert ezek nem kifejezettem mangafordító oldalak, inkább csak "mellékállásban".

 

2007. március 20. Kedd:

A 'Like the Barren Wasteland' című oneshot felkerült az oldalra. A következő manga egy sorozat, a 'Wild Fangs' lesz, az ismertetőjét megtalálhatjátok a sorozatok menüpontnál. Elég sok fejezetből áll (6+extra), úgyhogy egy jó darabig most ez fog menni, remélem, nem bánjátok :)

 

2007. március 14. Szerda:

Itt a 'Futeki ni Romance' ötödik és egyben befejező része, valamint a következő oneshot, a 'Like the Barren Wasteland' ismertetője is felkerült. A projekteknél teljesen kifogytam jövőbeli tervekből, ezért most egy rakás új manga került bele a jövőbeli tervek közé.

 

2007. március 8. Csütörtök:

A tavasz első hónapjának első frissítése a 'Futeki ni Romance' negyedik fejezete, amiben egy színes szépséget találhattok Hesztől. Az AMV menüpont három újabb videóval bővült, az első a Fake alkotójának mangájából készült, a másik kettő pedig a 'Listen to your heart' vagy a 'Heart break' készítőjétől.

 

2007. február 28. Szerda:

Jöjjön a 'Futeki ni Romance' harmadik része, ahol felmerül az a kérdés, hogy vajon mi a fontosabb, a munka vagy a szerelem? Erre persze a válasz nyilvánvaló, de nem mindenki jön rá idejében. De inkább olvassátok a mangát! :P

 

2007. február 21. Szerda:

Múlt héten nagyon sokáig húztam a frissítést, bocs érte. Ma letölthetitek a 'Futeki ni Romance' második fejezetét. Az AMV részlegen 6 új videót nézhettek, van köztük némileg másabb típusú videó is, mint az eddigiek. Ezt például a Fake-re értem, ami inkább az online mangaolvasás kategóriájába tartozna, már ha lenne ilyen :) Mindenesetre a szívecskéseket nagyon ajánlom. De persze a többit is :)

 

2007. február 16. Péntek:

Az új ötfejezetes sorozat, a 'Futeki ni Romance' első része feltöltve. Szeretnék "köszönetet" mondani a Youtube-nak, amiért olyan "kedves", hogy folyton törli a yaoi tartalmú videókat. Így sajnos le kellett vennem két Gravitation és egy Wild Rock amv-t.

 

2007. február 8. Csütörtök:

Feltöltöttem a 'Show me Heaven' című téli oneshot-ot, a következő manga ismertetőjét a sorozatoknál találjátok, a címe: 'Futeki ni Romance'. Ezen kívül egy új link is  felkerült az oldalra, az Omoi, Hesz yaoi írásokkal foglalkozó oldala. A rajta található 'Minden, ami jár nekem'-et tekintsétek kötelező olvasmánynak :)

 

2007. február 1. Csütörtök:

Ma egy egész halom frisset kaptok: először is a 'Shiawase na Nishi' harmadik és egyben utolsó fejezete. Aztán belinkeltem négy amv-t, amik nagyon fognak tetszeni, csupa híres mangákból készültek: Crimson spell, Gravitation, Viewfinder, Wild Rock (bár az utolsónak nagyon fura a zenéje, az angol Szépség és Szörnyeteg rajzfilmből van). Valamint a jövő heti manga a 'Show me Heaven' lesz, az ismertetőjét megtaláljátok a oneshot résznél. És ha mindez nem lenne elég, még a linkeknél is rendet raktam =)

 

2007. január 25. Csütörtök:

A heti mangaadag: 'Shiawase na Nishi' második fejezete. Ehhez egy figyelmeztetés is társul: a manga emiatt a fejezet miatt kapta azt a kötőjeles 4-est az ismertető résznél. A linkekhez felkerült az yaoi írásokat tartalmazó Art of the Night és a legújabb mangafordító oldal, a Yaoi Orden. Valamint senki sem szólt, hogy itt a frissítés résznél a dátumot még mindig 2006-ra írtam, de most ez is orvosolva lett :)

 

2007. január 17. Szerda:

Egy gyors friss: 'Shiawase na Nishi' első fejezete.

 

2007. január 13. Szombat:

A linkek közé felkerült egy újabb, a Lehunyt szemmel. A projekteknél újabb mangákat vettem fel a listára, és a 'Secret Knife' címűt kivettem onnan. Ezeket fogom lefordítani nyárig, nyáron meg majd a 'Yatteraneeze!'-t. Valamint szeretném megköszönni Hesz-nek, hogy vállalta, hogy segít az editálásban (pontosabban ő törli ki az eredeti szövegeket a mangákból). Hála neki kevesebbet kell dolgoznom a mangákon, és gyorsabban is haladok majd velük.

 

2007. január 8. Hétfő:

Elkészült a 'Minds Eye' második része is. Nem akartam, hogy egy oneshot két darabban legyen, ezért egyesítettem az első részével, így a letöltésre kattintva egyben fog lejönni a két rész. A linkek részlegben az érdekes angol oldalakhoz felkerült a Manga Volume és a Baka-Updates Manga; valamint az Üveggyöngyjáték fórum bezárt, ezért megváltoztattam a linket magára az Üveggyöngyjáték honlapra. Az AMV-knél a videók felét törölnöm kellett, mivel már nem lehetett őket megnézni. Részleteket ott találtok.

 

2007. január 6. Szombat:

El sem hiszem, hogy megvan a 10000 katt! Köszönöm nektek! Nemsoká frissítés :)

 

 

2007. január 1. Hétfő:

BUÉK!!! Az év első frissítése a 'Minds Eye' első része, amit az oneshot-oknál találtok meg. Mint láthatjátok, az oldalról eltűntek a képek, a hóesés meg a zene, legközelebb jövő karácsonykor találkozhattok velük.

 

2006. december 29. Péntek:

Itt az ígért délutáni frissítés. Elkészítettem a 'Shiawase na Nishi' ismertetőjét, és néhány új amv-t is belinkeltem. A 'Gankutsuou' című más, mint az eddigi amv-k, nagyon ajánlom mindenkinek, mert egyszerűen kihagyhatatlan. A karácsonyi díszeket a mai gyönyörű hóesés hatására még meghagytam, de a következő frissítéskor majd leszedem őket.

 

2006. december 25. Hétfő:

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok, és hogy még boldogabb legyen az ünnep, feltöltöttem a 'My Precious' utolsó fejezetét is, a végén az extráját is megtaláljátok. A következő manga a 'Minds Eye' lesz. Zeneváltás is történt, a mostani címe  'Slient Night'(Firefox katt erre ->). A linkek közé felkerült két újabb: a Kizuna és a Red Light Yaoi Team.

 

2006. december 19. Kedd:

Itt a 'My Precious' második része is. Amint hallhatjátok (Firefox katt ide ->), más zenét raktam be, a címe 'Jingle bell rock'. Röviden ennyi :)

 

2006. december 14. Csütörtök:

Frissíteni támadt kedvem, úgyhogy most éppen karácsonyi zenét  hallgatva (a Firefoxosok csak erre ->  kattintva hallhatják) hóesésben szemlélhetitek ezt az oldalt. Jelenleg a 'We three kings' zene szól, ezt majd időnként cserélgetem. Néhány képet is elhelyeztem a honlapon. Ha valakit zavar ez az elkarácsonyosodás (van ilyen szó?), az ne aggódjon, az ünnepek multával minden visszatér a régibe.

 

2006. december 11. Hétfő:

Elkészült a három fejezetes 'My Precious' első része. Ez egy shounen-ai manga, mindenkinek bátran ajánlom. Jövő héten az oldal karácsonyi díszeket kap :) Egyébként találtam egy fantasztikusan szép téli Loveless-es háttérképet, ezen a címen letölthetitek a nektek megfelelő méretben. Már attól karácsonyi hangulatom lesz, ha ránézek; olyan édes és szépek a színei is :)

 

2006. december 6. Szerda:

Feltöltöttem a '1000 Years 1 Love' mangát, hogy legyen mi előtt elrágcsálni a mikulás-csomag tartalmát. A projektek közé is kerültek fel újabbak. Jó olvasást és boldog Mikulás napot! 

 

2006. december 4. Hétfő:

Az AMV részlegnél elég nagy változások történtek, ugyanis a videók egy új formája került fel az oldalra. Ezeken mangákat lehet olvasni (angolul), miközben kellemes aláfestő zene szól. Próbáljátok ki! Ja, és a "rendes" AMV-khez is felkerült 3 újabb :)

 

2006. november 30. Csütörtök:

Egy pár apróságot megváltoztattam az oldalon: az oldal linkjét, a bannert, és a felső képen a betűtípust.

 

2006. november 28. Kedd:

Végre az utolsó fejezet is felkerült a 'Bukiyou de Gomen'-ből. A projekteknél újabb változás: elkezdtem a 'Shiawase na Nishi'-t. A linkek közé felkerült Neji oldala, az Üveggyöngyjáték fórum. Ez a most működő legnagyobb slasher fórum. Slash = Fiú/fiú kapcsolatot leíró kitalált történet, amelyben az érzelem éppúgy megtalálható, mint a szex (ez a slash.lap.hu oldal megfogalmazása)

 

2006. november 21. Kedd:

A 'Bukiyou de Gomen' harmadik fejezete is elkészült. A 'My Precious' ismertetőt megírtam, a sorozatoknál olvashatjátok. Új projektbe kezdtem: 'Mind's Eye', ez egy oneshot, de két részből áll.

 

2006. november 18. Szombat:

Csak két apró frissítés: az egyik a fórumos smiley gyűjtemény bővítése, a másik pedig az, hogy az e-mail menüpontnál találtok egy kis infót rólam.

 

2006. november 14. Kedd:

A 'Bukiyou de Gomen' második fejezetét le lehet tölteni, valamint belekezdtem a 'Secret Knife' fordításába is. ...KÉSŐBB... Mégis meggondoltam magam, és a 'My Precious'-t fordítom, mert az első túl véres lesz a karácsonyi hangulathoz.

 

2006. november 12. Vasárnap:

Annak örömére, hogy a számláló meghaladta az ezret, végre a fórum is elkészült. :)

 

2006. november 10. Péntek:

Frissítettem az AMV menüpontot, belinkeltem egy pár újdonságot. Belekezdtem egy új oneshot-ba, a '1000 Years 1 Love'-ba. Hogy miért is kezdtem újba? Azért, mert a 'Bukiyou de Gomen' elkészült (az utóbbi napokban minden mást elhanyagoltam: a tévézést, a tanulást, az alvást :) Ezt azonban majd hetenként fogom feltölteni, ugyanis tartalékolnom kell a vizsgaidőszakra, amikor nem lesz sok időm mangákat fordítani.

 

2006. november 7. Kedd:

Belefogtam az első sorozatba, a 'Bukiyou de Gomen'-be és máris kész az első fejezet. A mangaka Mieko Koide, akinek a rajzstílusát nagyon szeretem (főleg a szemek a számomra különlegesek). A legnagyobb álmom a 'Yatteraneeze!' lefordítása, amit szintén ő készített. A manga fordítását 2007 nyarára tervezem, mivel nagyon-nagyon hosszú, és nyáron gyorsabban tudok haladni vele, így nem kell majd hónapokat várni, mire teljesen elkészül.

 

2006. november 2. Csütörtök:

Kész a második oneshot, a 'Okubyou na Yubisaki'. Most novemberben a 'Bukiyou de Gomen' -t fogjátok kapni folyamatosan 4 héten át. Egyébként amíg nincs fórum, addig a livejournal-on tehettek hozzászólásokat (fórum menüpont).

 

2006. október 28. Szombat:

Az első elkészült oneshot-ot, a 'Kaizoku Game'-t feltöltöttem az oldalra. Van azonban egy rossz hírem: az amv-k 2/3-át nem lehet megnézni, mert a Youtube mára letörölte őket. Pont amikor elkészülök a belinkelésükkel! Ez vagy egy óriási balszerencse, vagy én tettem tönkre őket valahogy, amikor létrehoztam az oldalt. Remélem nem az utóbbi.


2006. október 27. Péntek:

Végre megnyílt az oldal. Régóta terveztem, hogy elkészítek egy weboldalt, de ez sokáig csak álom maradt. Most azonban rászántam magam, és sok-sok óra tervezgetés után megszületett a Yaoi Flowers. Hogy miért pont ez lett a címe? Nem tudnám megmondani, de remélem tetszik.

Az oldal szerkesztője: bellnady