Cím: Vázlatok

 

Írta és rajzolta: Hinako Takanaga

 

Műfaj: romantika, humor, yaoi

 

Méret: 127x189 mm

200 oldal, fekete-fehér

Fogy. ár: 2490Ft

 

A kötet szerzője Hinako Takanaga rendkívül népszerű világszerte a hölgy olvasók körében. Ez az első magyarul megjelenő mangája.

 

A japán olvasási irányt figyelembe véve, a kötet jobbról-balra olvasandó, ezt a kötet hátulján megtalálható olvasási útmutató is egyértelművé teszi.  

 

Tartalom: 

 

Nagi részmunkaidőben egy képzőművészeti iskolában áll modellt, és egy idő után észreveszi, hogy az egyik diák intenzíven figyeli őt. Kaji elég barátságosnak tűnik, Nagi mégsem meri elárulni neki legféltettebb titkát... Vajon Kaji elfogadja úgy, ahogy van, vagy Naginak ismét elutasításban lesz része?

 

Japán egyik legnépszerűbb BL mangakája, Hinako Takanaga ezúttal egy imádnivaló, romantikus kötettel lepi meg olvasóit, ahol az elfogadás egyben azt is jelentheti, hogy végre kész vagy önmagad lenni. A címadó történet esetlen párocskájának humoros kalandjai mellett egy keserédes első szerelem emlékei is megelevenednek előttünk, majd pedig megtudhatjuk, vajon a hullócsillagok tényleg valóra váltják-e az emberek kívánságait, és elhozzák-e az igaz szerelmet.