Cím: Bukiyou de Gomen - Mieko Koide

Yaoi szint: 3

Állapot: Kész

 

Letöltés: 1a  1b  1c  1d

 

 

 

 

 

 

 

Story:

A nyári szünetben Masaki szakít a barátjával, miután megtudja, hogy ő csak egy a sok közül. A bánatában egy másik srác ágyában köt ki, aki nagyon kedves vele, de Masaki jelenleg nem vágyik új kapcsolatra, így reggelre csak egy rövid üzenet marad utána. Azt az éjszakát egyikük sem tudja elfelejteni, és titkon vágynak rá, hogy újra találkozzanak. Kívánságuk egyszer csak teljesül, de ez a találkozás egyáltalán nem mondható zökkenőmentesnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: My Precious - Hotaru Odagiri

Yaoi szint: 1

Állapot: Kész

 

Letöltés: 1a  1b  1c

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Minato egy édes, magányos középiskolás fiú, aki családi gondjai miatt szenved nap mint nap. Véletlenül megismerkedik Mayuével, az egyetemista zongoratehetséggel, aki a szárnyai alá veszi őt. Minato azonnal beleszeret Mayuébe, aki bátyjaként védelmezi és szereti a fiút. Azonban egy váratlan lehetőség talán örökre elszakíthatja őket egymástól.

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Shiawase na Nishi - Yukako Anann

Yaoi szint: 3-4

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1    2    3  

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Hiroaki kemény munkája végre meghozza gyümölcsét: ugyanabban a színdarabban szerepelhet, mint a híres színész, Udou, akit példaképének tekint, hiszen ő adott bátorságot neki, hogy elinduljon ezen a pályán. Ám a róla alkotott kép hamar darabokra törik, amikor Udou a darab sikere érdekében minden eszközt bevet, hogy Hiroaki színészi képességeit fejlessze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Futeki ni Romance - Shimada Hisami

Yaoi szint: 4

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1   2   3   4   5  

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Ruiko egy okos, talpraesett és hihetetlenül akaratos középiskolás fiú, aki egy nagyvállalat örököse. Nagyapjának /a vállalat elnökének/ utasítására emiatt külön órákra kell járnia, amiket a cég fiatal, jóképű és tehetséges dolgozója, Nagoku fog tartani. Ruiko hamar megtudja, hogy Nagoku bizony meleg, ezért megpróbál minél nagyobb távolságot tartani tőle, ami a férfinak köszönhetően sehogy sem sikerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Wild Fangs - Yamagishi Hokuto

Yaoi szint: 2

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1   2   3   4   5   6   Extra

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Mao egy rég kihaltnak hitt nép, a bestiák egyik utolsó képviselője. Veszélyes utat vállal, amikor elhatározza, hogy megkeresi egyetlen élő rokonát, a bátyját az emberek világában. Útja során találkozik Syonnal, a fejvadásszal, aki segíti és megvédi őt a gyűjtők szenvedélyétől, akik mindenképpen meg akarnak szerezni egy olyan ritkaságot, mint Mao.

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Koi wa Ina Mono Myouna Mono - Taishi Zaou

Yaoi szint: 2 (utolsó két extra 3-as szintű)

Állapot: Kész

 

Letöltés: 1a  1b   2   3   4     Extra:  1   2   3

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Tamurának gyermekkora óta különleges képessége van, képes megálmodni a jövőt: a baleseteket, az időjárást, még a postai küldeményeket is. Így érthető, hogy miért kap sokkot, amikor újra és újra arról álmodik, hogy egy másik fiúval szeretkezik. Próbálja bebeszélni magának, hogy mindez csak egy rossz vicc, azonban a sors úgy hozza, hogy a tanév első napján szembetalálkozik álmai fiújával ^^.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Crimson Spell - Ayano Yamane*

Yaoi szint: 4

Állapot: Félbehagyott, a projektet a YaoiArts vette át.

 

Letöltés: 1. kötet  (1-7 + Extra)

 

                  2. kötet  (8-13)                   

                    3. kötet  (14-21 + Extra 1-2)
 

                  4.kötet:  22  23a  23b  24

 

Drama CD:  1   2  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Démonok hada tör rá a királyi kastély lakóira, ezért Val herceg, hogy megállítsa őket, kénytelen használni a családja ősi, elátkozott kardját, amely szörnyű átokkal sújtja viselőjét. Hogy megszabaduljon az átok alól, a herceg felkeresi a nagyhatalmú varázslót, Hallwilt, és megkezdődik kettejük nehézségekkel és kalandokkal teli utazása, hogy megtörhessék a kard gonosz varázslatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Othello - Toui Hasumi*

Yaoi szint: 2

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1   2  

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Az ikertestvére halála után Ayumu mindent megtesz, hogy átvegye a helyét, és észrevétlenül "Atsushi" lehessen. Feladja az egyéniségét és eljátssza, hogy ő is pont olyan kedves és kiváló, mint testvére volt, hogy megkaphassa mindazt a szeretetet, elismerést és boldogságot, amiben testvérének része volt, de neki sohasem jutott.

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Kinjirareta Taion - Souma Jinko

Yaoi szint: 3-4

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1   2   3  

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Moriyasu még gyerekként beleszeret a legjobb barátja öccsébe, Kazukiba, de egy incidens után minden kapcsolatot elveszít velük. Nyolc évvel később újra összetalálkozik Kazukival, akinek nincs hová mennie, ezért Moriyasu befogadja.

 

 

 

 

 

 

Cím: Yatteraneeze! - Mieko Koide & Koh Akizuki

Yaoi szint: 3

Állapot: Kész

 

Letöltés:

1. kötet  (Prológus-2a)

2. kötet  (2b-4b)

   

3. kötet  (5-8)

4. kötet  (9-12)

   

5. kötet  (13-15)

6. kötet (16-18)

   

 7. kötet  (19-22)

Drama CD


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Hiroyának semmi más nincs az életében, csak a tanulás. Ezért is figyeli olyan irigyen a suli nagymenőjét, Masakit, és elhatározza, hogy megváltozik a nyár alatt. Mindent megtesz, hogy jobban hasonlítson Masakira, és hogy a barátja lehessen. A srác azonban hazudik neki, csúnyán átveri és kihasználja a naiv Hiroyát. Csak később ébred rá, hogy milyen sokat is jelent neki a fiú.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím: Tone / Naisho de Alleluya - Kamo Nabako

Yaoi szint: 3-4

Állapot: Kész

 

Letöltés:  1   2   3   Extra

 

 

 

 

 

 

 

Story:

A népszerű dalszövegíró, Shuu egyedül él óvodás korú kisfiával, Botánnal. Egy nap azonban Botan egy nagyra nőtt "cicust" hoz haza, aki rendesen felforgatja Shuu nyugodt napjait...

 

 

 

 

 

 

Cím: Secrecy - Mina Nomori

Yaoi szint: 2

Állapot: Kész

 

Letöltés:   2   3   4   5   6  

 

 

 

 

 

 

 

Story:

Hiroki hideg természetével mindenkit elüldöz maga mellől; szeretői gyorsan váltják egymást, mert akire a férfi igazán vágyik, az észre sem veszi őt. Azonban legutóbbi egyéjszakás kalandja nem hagyja magát, és szépen lassan befurakszik Hiroki életébe, mígnem a férfi kénytelen bevallani, hogy már nem is akarja, hogy elmenjen.